Hår & Hudkällan

din hud

mjuk & skön

för din skönhet

Hudbehandlingar

Vi är en personlig salong i en harmonisk och avkopplande miljö mitt i Norrtälje.
Här får du den bästa servicen och omvårdnaden. Vi använder hudvårdsprodukter som innehåller noggrant utvalda ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem av högsta kvalitet. Målet är att ge Dig en friskare och vackrare hud!

Varmt Välkommen!

NIMUE ansiktsbehandling

Nimue behandlar orsaken och inte symtomen till ett hudtillstånd genom vetenskaplig, avancerad och effektiv hudvård!

pHFORMULA ansiktsbehandling

Experten på dermatologisk skinresurfacing. Art-Avancerad Resurfacing Treatment

DERMAPEN behandling

Dermapen™ är en avancerad microneedling behandling, som på ett helt naturligt sätt ökar.

NBE 1000 Nannic beautifying Energy

Avkoppling med elektromagnetisk energi, radiovågor och värme!

GUINOT Ansiktsbehandling

I över 50 år har GUINOT, i samarbete med forskare och dermatoloer, skapat behandlingar som är berömda världen över för sina unika resultat.

TECHNISPA – Cellulitbehandling

Förtätad bindväv och förstorade fettceller leder till dålig blod- och lymfcirkulation, detta är huvudorsaken till celluliter.

KROPPSBEHANDLING

Klassisk massage används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler.  Massage ökar blodcirkulationen och får din kropp i balans. Massage av musklerna frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande.Den ger dig energi och lugn för att klara av stress och hantera vardag

FRANSAR & BRYN

När du kommer till oss och färgar dina fransar och bryn lyssnar vi på dina önskemål. Vi formar brynet så det ramar in ditt ansikte och färgar det så det passar dina färger. Fransarna blir färgade så svarta det går om så önskas.

MEDICINSK ÖRONHÅLTAGNING

Vi använder oss av Blomdahls produkter. Med sterila produkter,hygieniska metoder och hundvänlig smycken sätter vi alltid din hud och hälsa främst.

FREEZPEN

På några sekunder avlägsnas olika benigna (godartade) hudförändringar.

VAXNING

Vaxning är ett enkelt och snabbt sätt att avlägsna oönskad hårväxt. Återväxten blir tunnare och finare. Vaxning är en effektiv och relativ smärtfri metod för att ta bort oönskade hårstrån på kroppen.

PEDIKYR

Det är viktigt att sköta sina fötter. Med dem ska vi vandra hela livet. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad. Vi klipper naglarna och tar hand om nagelbanden. Vi jobba på förhårdnader och filar dem och till sist avslutas behandlingen med lite fotmassage och ev lackning. Vi gör en skön pedikyr som får dina fötter att kännas som nya, s.k. ”bebisfötter”.

Noggrant utvalda leverantörer!

NIMUNE
pHforumula
Guinot Logo
DrK Derma Heelth - Logo
Bioearth logo
Dermapen logo