Makeup

Visa ditt vackra jag

Vi hjälper dig

Makeup

Grunden för en jämn och hållbar makeup är en väl rengjord och återfuktad hud. Tillsammans med rätt hudvårdsrutin och lämpliga produkter har du alla möjligheter att lägga en fin make up. Valet av makeup har betydelse. Vi har valt att arbeta med en kombination av Mii och Artdeco.

Mii cosmetics är Englands största premium makeup märke och är utvecklat för hudterapeuter. Mii sätter hudens välmående i fokus som arbetar med effektiva aktiva ingredienser för att göra makeup som inte bara är snygg utan även är bra huden.

ARTDECO är Tysklands största makeupmärke, känt för sin höga kvalitet och snygga design till ett förmånligt pris. Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov.

Vardagsmakeup

Du får en snygg vardagsmakeup där produkterna är få, lätta och färgvalen är milda i tonerna.

30-45min Pris: 695:-

Fest Makeup

Du får en fest make-up som får dig att känna dig som kvällens prinsessa.

40-60min Pris: 895:-

Brud Makeup

Vi träffas först för en genomgång av färger och dina önskemål en tid innan bröllopet. Då görs en provsminkning. På den stora dagen blir du sminkad och går därifrån vacker och strålandes.

Pris: 1.995:-

Makeupkurs 1 pers*

Du får tips och råd om färger och tekniker för en dag- och kvälls make-up. Vi ger Dig personliga tips och råd. Lär dig steg för steg att lägga en snygg och passande makeup på dig själv.

1-h – 1h 15min Pris: 955:-

Makeupkurs i grupp*

Perfekt start för en kväll med väninnorna, arbetskollegorna eller familj. Ni får tips och råd om färger och tekniker. Alla blir sminkade och ni garanteras få en trevlig och oförglömlig stund. Förfriskningar och snacks eller fika ingår vid minst 4 pers samt en gåva.

Pris: 795:-/pers

*Vi ger Dig personliga tips och råd. Lär dig steg för steg att lägga en snygg och passande makeup på dig själv.
Förfriskningar och snacks eller fika ingår vid minst 4 pers samt en gåva.

Noggrant utvalda leverantörer!

NIMUNE
pHforumula
Guinot Logo
DrK Derma Heelth - Logo
Bioearth logo
Dermapen logo